Om tilbudet

Veiledning

- en vei til vekst

Hva jeg kan tilby

Som veileder i kognitiv terapi kan jeg tilby deg


  • Veiledning for personale i helse-og sosialsektor som arbeider ut i fra kognitiv terapi som teoretisk grunnlag. Veiledning individuelt og/eller i gruppe
  • Undervisning i kognitiv terapi. For helsepersonell som arbeider med kognitiv terapi eller som ønsker å lære det
  • Informasjon og undervisning. Jeg kan gi informasjon og undervisning om psykiske lidelser, hvordan forebygge og behandle, og hvordan ivareta sin psykiske helse. Angst og depresjon er hyppig årsak til fravær og sykemeldinger i arbeidslivet. Det er derfor aktuelt å arbeide med forebygging i skole og på arbeidsplasser. Aktuelle målgrupper er også interesseorganisasjoner, lag og foreningerOppdrag og timeavtaler

Jeg har 80% stilling i Sykehuset Innlandet, og har resterende tid til disposisjon for veiledningsvirksomhet. Ta kontakt så finner vi en tid som passer!


Veiledning og rekreasjon? Ja, takk, begge deler!

Jeg har avtale med Dombås Hotell om tilgang til gruppe-, møte- og samtalerom. Som min kunde får du 10 prosent rabatt, dersom du vil bo på hotellet. Les mer om hotellets fasiliteter her.


Dombås Hotell er et utmerket sted for rekreasjon og avkobling fra en krevende hverdag. På Dombås finnes rikt av muligheter for naturopplevelse og ulike aktiviteter; alpinbakke, skiløyper, hundekjøring, moskussafari, sykkelstier innover Dovrefjell -  for å nevne noe. Alternativt kan du nyte en stille fottur i vakker natur.   Dermed kan du kombinere veiledningstimer med rekreasjon i  vakre omgivelser.

KONTAKT MEG

GODKJENT VEILEDER I KOGNITIV TERAPI

Copyright @ Alle rettigheter

webdesign: iguan design